Restaurant in Duiven

Als je op zoek bent naar een restaurant in Duiven waar je heerlijk samen kunt komen met vrienden, familie of collega’s dan is restaurant de Nieuwe Tijd de plek om heen te gaan. Restaurant de Nieuwe Tijd is een mooi en sfeervol restaurant met heerlijke gerechten waar je gezellig een hapje kan eten.

Met verschillende gerechten van over de hele wereld zit er voor iedereen wel wat wils tussen. Of je nu houdt van een stukje vlees, vis of vegetarisch, er is genoeg keuze. Daarnaast hebben ze ook seizoensgebonden Specials die verkrijgbaar zijn voor het diner.

Restaurant de Nieuwe Tijd is een restaurant waar je gezellig kunt tafelen en genieten van lekker eten in goed gezelschap. Dus als je op zoek bent naar een mooi restaurant in Duiven met lekkere gerechten dan is dit de plek om te zijn!

Wat staat er op het menu?

Bij restaurant de Nieuwe Tijd kan je dus verschillende gerechten krijgen. Met een groot en uitgebreid buffet heb je de keuze uit allerlei gerechten ui verschillende windstreken van de wereld. Zo kan je er onder andere verse Japanse sushi krijgen, gemaakt door onze eigen sushi-chefs, Dagverse sushi in verschillende variaties met de Maki en Uramaki gecombineerd met onder andere verse zalm uit Noorwegen, kip en komkommer.

Ook kan je er terecht voor heerlijke warme gerechten, zoals eendenborst en kangoeroe steak. Wanneer je je gerecht zelf wilt samenstellen kan je kiezen om te gaan wokken. Ook kan je gerechten krijgen van de A la carte en de grill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business

Een groen haarverzorgingsavontuur: Ontdek de magie van biologisch afbreekbare shampoo en geniet van palmolievrije shampoo bij Shampoobars.nl

Ben je op zoek naar een groenere en milieuvriendelijkere haarverzorging? Zoek niet verder! In dit artikel ontdek je de magie van biologisch afbreekbaar shampoo en maak je kennis met palmolievrije shampoo. Maak je klaar voor een avontuur in duurzame haarverzorging met Shampoobars.nl. Biologisch afbreekbare shampoo: Verzorging die de aarde respecteert Wil je je haar verzorgen […]

Read More